"Lumea e, poate, schiţa rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, ruşinat de execuţia deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producţia confuză a unei divinităţi pensionate şi senile, care a şi murit." David Hume


Lumea în care trăim e o lume minunată în care nimic nu e ceea ce pare, "o cuşcă de nebuni" cum spunea Tommaso Campanella! Sper să vă trezească la realitate într-un mod optimist această incursiune!

Enjoy:)




vineri, 3 iunie 2011

Umor legal Part XIV: Legile vieţii

Viaţa e un lucru ciudat, dar probabil cel mai bun lucru inventat vreodată. Cu toate că evoluţia acesteia este imprevizibilă, există anumite stereotipuri care au aplicaţie universală. Tuturor ni se întâmplă sau ni s-au întâmplat o dată, de două ori sau dacă eşti cu adevărat "bătut de soartă" frecvent. Legile vieţii aşa cum sunt şi aşa cum Murphy le-a gândit! Have fun!!!

Legile vieţii

1. Legea Degeaba-suni:"Atunci când ai nevoie să descui o uşă, cu mâinile ocupate de zece pungi mari şi grele... cheia se va afla în buzunarul opus mâinii pe care cu greu ţi-ai eliberat-o."

2.
Legea Futui-paştele-măsii-de-cheie: "Singura dată când poarta se închide singură e atunci când ai lăsat cheile pe dinăuntru."


3.
Legea Nasu-vrea-untură: "Când ai mâinile pline de unsoare începe să te gâdile nasul".

4.
Legea îmi-trag-palme: "Când ţi se pare că totul merge foarte bine... e pentru că ai trecut cu vederea ceva important..."


5.
Legea în-cană-a-picat-moneda: "Dacă reuşeşti să-ţi păstrezi calmul când toţi din jurul tău sunt disperaţi e pentru că nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei"

6. Legea asta-nu-e-viaţă: "Problemele nu se creează, nici nu se rezolvă, ele doar se transformă!"


7.
Legea ghici-cine-a-fost: "Vei ajunge fugind la telefon exact cât să mai auzi cum cineva închide receptorul".

8.
Legea îşi-bat-joc-de-noi: "Mereu sunt două filme bune pe două programe diferite la televizor, dar mereu la aceaşi oră."


9.
Legea numai-fleşcăi: "Probabilitatea de a te păta în timpul mesei creşte direct proporţional cu necesitatea de a-ţi păstra haina curată!"

10.
Legea cine-dracu-sună-la-ora-asta:"Orice corp omenesc scufundat într-o vană făcând o baie relaxantă cu spumă face să sune telefonul!"


11.
Legea nici-să-mă-c**-în-linişte-nu-pot: "Orice corp omenesc aşezat pe WC face să sune soneria de la intrare!"

12.
Legea chelul-nu-se-agită:"Viteza vântului creşte direct proporţional cu preţul coafurii recent făcute!"


13.Legea să-mi-bag-piciorul:"Dacă, după mulţi ani, te decizi şi arunci ceva ce nu ai folosit demult nu vor trece nici trei zile şi vei avea absolută şi urgentă nevoie exact de acel obiect!"

14.
Legea n-am-aripi-la-picioare: "Mereu când ajungi punctual nu va fi nimeni să te vadă, dar când întârzii doar 5 minute vor fi toţi deja prezenţi şi toţi se vor uita la ceas şi vor clătina din cap!"

15."Nu lua aşa în serios viaţa, la urma urmei oricum nimeni nu scapă viu din ea!"


P.S. Smile, life is funny...at least for some of us!!!! :D


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu