"Lumea e, poate, schiţa rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, ruşinat de execuţia deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producţia confuză a unei divinităţi pensionate şi senile, care a şi murit." David Hume


Lumea în care trăim e o lume minunată în care nimic nu e ceea ce pare, "o cuşcă de nebuni" cum spunea Tommaso Campanella! Sper să vă trezească la realitate într-un mod optimist această incursiune!

Enjoy:)




sâmbătă, 11 iunie 2011

Dragostea în ziua de azi!

Dragostea...da,da dragostea :)) Un subiect greu de dezbătut în ziua de azi. Totuşi o variantă a felului oportun cum ar trebui să decurgă dragostea avem. Take a look!!!



Dragă Maria,

Sunt fericit să te anunţ că m-am îndrăgostit de tine începând cu data de miercuri, 17 septembrie 2011.
Referitor la întâlnirea noastră din 17 septembrie 2011 la ora 15.00, aş dori să mă vezi ca pe un viitor iubit. Idila noastră va trece printr-o perioadă de probă de nu mai puţin de trei luni şi, depinzând de compatibilitatea dintre noi, va fi permanentă.
Bineînţeles, pe parcursul perioadei de probă, în continuu vor fi cursuri despre menţinere şi dezvoltare a unei relaţii şi scheme de evaluare a relaţiei pentru a promova de la iubit/iubită la soţ/soţie.
Cheltuielile pentru cafea şi distracţie vor fi iniţial împărţite egal între noi. Mai târziu, pe seama performanţelor tale, voi acoperi o parte mai mare a cheltuielilor.
Te rog să îmi răspunzi în termen de 30 zile de la data primirii acestei scrisori, în caz contrar, această ofertă va fi anulată fără preaviz şi voi lua în considerare pe altcineva.
Aş fi fericit dacă ai da mai departe această scrisoare surorii tale, dacă tu nu doreşti să beneficiezi de această ofertă.

Multumesc anticipat.
Al tău Victor


Răspuns:

Dragă Victor,

Îţi mulţumesc pentru consideraţia de care dai dovadă adresându-mi această ofertă.
Sper că vom avea o relaţie viitoare, însă tocmai am încheiat selecţia de oferte (am deja 5 oferte) şi a fost ales Daniel. El e un băiat foarte drăguţ şi asigură plata pe loc a cheltuielilor necesare întreţinerii relaţiei. Promit însă că la primele semne de neseriozitate (neplata la termen) sau scăderea valorică şi/sau numerică a serviciilor oferite voi organiza o nouă selecţie de oferte şi voi lua în considerare şi oferta ta.
Până atunci sora mea ar fi fericită să colaboreze cu tine.

Deocamdată a lui Daniel,

Maria


Se poate să mergă aşa :)) Măcar oamenii au stabilit de la bun început limitele, implicaţiile atât sentimentale cât şi financiare, deci s-ar putea să meargă aşa! :)))

P.S.

Have a great weekend!!!!! :D

2 comentarii:

  1. Adaptarea perfecta la nivelul economiei de piatza, cuprinsa de criza financiara :)

    Plan de actiune elaborat cu maxima transparenta decizionala !

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Ei vezi! Tu ai rezumat mai bine decat mine in termeni economici :))))

    RăspundețiȘtergere