"Lumea e, poate, schiţa rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, ruşinat de execuţia deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producţia confuză a unei divinităţi pensionate şi senile, care a şi murit." David Hume


Lumea în care trăim e o lume minunată în care nimic nu e ceea ce pare, "o cuşcă de nebuni" cum spunea Tommaso Campanella! Sper să vă trezească la realitate într-un mod optimist această incursiune!

Enjoy:)




marți, 21 iunie 2011

Bărbaţi vs. Femei Part VI: Paradoxuri

Cred că este în natura noastră să aspirăm către chestii abstracte gen ideal, perfect, absolut, ş.a.m.d. Eu una consider că astea ţin până la urmă de capacitatea fiecăruia, iar perfecţiunea unuia poate lăsa de dorit pentru altcineva.
Şi în relaţii e la fel. "Frumuseţea se află în ochii privitorului" şi asta cam aşa e! Persoane care unora li se par respingătoare pot fi irezistibile pentru alţii. Şi cu toate astea, idealuri la nivel general s-au tot conturat. Ce vor bărbaţii? se întreabă adesea femeile. "Cum să mă îmbrac? Cum să mă comport? Ce să zic? Ce şi cum să fac? bla bla" dar cum cine se găseşte să răspundă sunt de regulă tot femei care paradoxal la rândul lor se întreabă aceleaşi lucruri, nu ajungem nicăieri... Şi totuşi câteva idei în ceea ce priveşte conturarea unei femei ideale pentru toţi bărbaţii, sunt! Şi cu toată simplitatea pe care o afişează teoretic bărbaţii, implică mai mult decât "sex" şi "să nu te bată la cap"!

Femeia ideală pentru bărbaţi


Frumuseţea: Orice bărbat îşi doreşte o femeie cu trăsături fine, de copilă inocentă, cât mai naturală, şi nevopsită pe faţă. În primul rând contează aspectul fizic, pentru ca el să poată să se laude cu ea prietenilor, rudelor.
Nu eşti frumoasă, nu se uită la tine cine vrei tu, asta e clar! Chiar dacă toţi bărbaţii spun, “lasă dragă că frumuseţea oricum e trecătoare… contează sufletul” – total fals! În primii 10 ani de relaţie frumuseţea primează. Însă nici un bărbat nu-şi doreşte un fotomodel lângă el. Astfel de femei intra în categoria “femeilor de o noapte”. Orice bărbat ştie că “dacă o femeie e prea frumoasă, întotdeauna există altcineva să ţi-o sufle...”

Paradox: “Să fie frumoasă încât alţii să o placă, dar nu atât de frumoasă încât alţii să ţi-o ia …”


Inteligenţa: Femeia de lângă un bărbat trebuie să fie foarte inteligentă, dar…niciodată mai inteligentă decât bărbatul. Astfel el se va simţi inferior, şi până la urmă va ceda nervos. (V-aţi întrebat vreodată de ce fotbaliştii sunt cuplaţi cu fotomodele/piţipoance? Pentru că sunt apropiaţi ca inteligenţă! :) ). Inteligenţa nu constă în a şti fizică cuantică la perfecţie. Inteligenţa prin ochii unui bărbat este să ştii câte ceva despre orice. Când ieşiţi în oraş cu prietenii să poţi să deschizi gura şi să vorbeşti de modă, dar şi de fotbal; să poţi să vorbeşti de cosmetice, dar şi de maşini.

Paradox : “Să aibă o inteligenţă nemărginită, dar nu mai mare ca a bărbatului”


Gospodina: Să ştie să gătească. În primul rând trebuie să ştie să gătească…cipsuri şi bere. Nici o femeie nu e apreciată de bărbat dacă face ciorbă ca la mama, sau mâncare de cartofi ca la bunica, dar ea nu ştie să deschidă o bere sau o pungă de cipsuri.

Paradox : “Să ştie să gătească, dar să-ţi dea zilnic doar bere.”

Muncitoare: Femeia trebuie să aibă un job. S-a dus vremea când ea trebuia să stea la cratiţă sau acasă cu copiii. Nu contează câţi bani câştigă, dar dacă are un job, cunoaşte valoarea banilor, şi astfel nu o să-i toace pe ai bărbatului.

Paradox : “Nu contează ce munceşte, dar să nu fie vânzătoare/în uzină/ secretară….”

Punctualitate : Munca o învaţă pe femeie cu programul fix, adică o învaţă să fie punctuală (cât de cât). Cum poţi tu ca femeie să ţipi la bărbat că a uitat să-ţi aducă flori, dacă tu uiţi întotdeauna că 8:00 este 8 fix, nu 8:30!

Paradox : “8:00 = 8:30 în mintea femeii!?”

Pasiuni/Hobby: Bărbatul vrea o femeie care să-i înţeleagă pasiunile şi hobby-urile, să vorbească despre ele şi chiar să le practice.

Paradox: "Să faceţi multe lucruri împreună, să ai aceleaşi hobby-uri dar nu cumva să îndrazneşti să-i iei locul la calculator."

Îngrijită: Bărbatul vrea o femeie aranjată, îmbracată după ultima modă, şi bineînţeles cu bani puţini. Când e prin preajma bărbatului întotdeauna trebuie să fie sexi şi provocatoare. După bărbat poţi să te duci zilnic la cumpărături, atât timp cât nu-l cari şi pe el după tine, şi nu cheltui prea mulţi bani.

Paradox : “Să fii îmbracată cât mai sexi când eşti cu el, şi ca o călugăriţă când eşti singură.”

Sexul : Acesta este capitolul cel mai important şi criteriu de selecţie al bărbaţilor. Femeia trebuie să fie virgină, dar expertă. Femeia trebuie să fie inocentă, dar bitchy în pat (doar cu tine :) ). Femeia trebuie să facă toate tipurile de sex, dar să nu le fi făcut înainte. Aici este un fel de paradox, aşa că las la apreciarea fiecăruia cum să facă asta.

Paradox: “Să fie virgină, dar c***ă desăvârşită.”

Lista rămâne deschisă!! :D Sunt conştientă că mai sunt multe alte paradoxuri - mai ales la noi în Ro-Mania, unde toate (în special cele rele) sunt la ele acasă!!!

P.S. Toţi bărbaţii îşi doresc o gospodină în bucătărie, o doamnă în societate şi...o târfă în pat!

Şi îşi mai doresc să aibă şi aşa ceva:

:))) Have a great day!!!!

2 comentarii:

  1. Draga Alexandra...de ceva vreme am inceput sa-ti urmaresc "maratonul" dintre cele doua sexe. Cred ca esti destul de constienta ca o astfel de chestiune te-ar putea motiva chiar sa scri o carte, un roman la care ai scoate constant editii adaugite...Subiectul e mai mult decat vast, ba mai mult obositor. "Razboiul" (daca vrei sa-l numesc asa)dintre barbati-femei e de cand Haul, si va dura tot pe atat. Pentru ca asta e "legea junglei" si nu o putem schimba cu nimic. Tot ceea ce facem e sa o evidentiem de fiecare data cand nu ne convine ceva in natura sexului opus, mai bine zis sa aratam cu degetul. Omul NU se schimba pentru ca instinctul primeaza, poate doar sa imbunatateasca..dar asta mai rar...

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect! Ai absoluta dreptate! Subiectul asta e de cand lumea si o sa dureze cat lumea - fie de vor ramana 2 oameni pe Pamant. Dar what the hell?!? Macar sa ne amuzam pe tema asta:P Si totusi cum am mai zis, rau e cu rau dar mai rau fara rau, so pana la urma trebuie de la general sa privim si inspre individual...:D

    RăspundețiȘtergere