"Lumea e, poate, schiţa rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, ruşinat de execuţia deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producţia confuză a unei divinităţi pensionate şi senile, care a şi murit." David Hume


Lumea în care trăim e o lume minunată în care nimic nu e ceea ce pare, "o cuşcă de nebuni" cum spunea Tommaso Campanella! Sper să vă trezească la realitate într-un mod optimist această incursiune!

Enjoy:)




vineri, 28 septembrie 2012

LEGILE VIETII


1."Atunci cand ai nevoie sa descui o usa , cu mainile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus mainii pe care cu greu ti-ai eliberat-o". (Legea degeaba-suni) 
2."Singura data cand poarta se inchide singura e atunci cand ai lasat cheile pe dinauntru". (Legea 'tui-pastele-masii-de-cheie) 
3."Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sunt disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei".. (Legea inca-n-a-picat-moneda) 
4. "Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!".. (Legea asta-nu-e-viata) 
5."Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata!". (Legea nu-mai-flescai) 
6."Orice corp omenesc scufundat intr-o cada facand o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul! ". (Legea cine-dracu-suna-la-ora-asta) 
7."Viteza vantului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea chelul-nu-se-agita) 
8."Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult.... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! ". (Legea sa--mi-bag-piciorul) 
9."Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intarzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti ... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap!". (Legea pana mea, nu-am-aripi-la-picioare) 


:))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu