"Lumea e, poate, schiţa rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, ruşinat de execuţia deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producţia confuză a unei divinităţi pensionate şi senile, care a şi murit." David Hume


Lumea în care trăim e o lume minunată în care nimic nu e ceea ce pare, "o cuşcă de nebuni" cum spunea Tommaso Campanella! Sper să vă trezească la realitate într-un mod optimist această incursiune!

Enjoy:)




joi, 13 mai 2010

România, te iubesc: Viaţa trăită pe şapte cărări!

http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-bautura-merge-mana-in-mana-cu-saracia-lucie.html

Mai nou pe lângă problemele politice pe care le avem cică românii beau mult, pe deasupra şi prost! S-a făcut unu întreg studiu de caz pe tema asta, având ca şi cobai specimene alese din Oltenia, Moldova şi Ardeal, că Ardealul nu-i mai prejos.
"Suntem un popor ba vesel, ba mahmur. Ne aghezmuim la toate nunţile, parastasele şi sărbătorile şi mai avem şi 365 de sfinţi în calendar care merită să fie udaţi. Dacă tradiţional eram consumatori de vin şi de ţuică de la mama lor, în ultimii ani, mai ales în mediul rural, am devenit campionii băuturilor botezate cu chimicale. Practic, bem orice.13% dintre români consumă zilnic alcool şi derivate din alcool în fiecare lună, se arată într-un raport Eurobarometru dat publicităţii de Comisia Europeană. Şapte din zece români beau de mai multe ori pe săptămână.Beau bătrânii, beau tinerii, beau şi copiii. În comunitate, băutura este validată social, dacă bei, e semn ca ai."
Sincer...N-am cuvinte! Dacă românii beau aşa, atunci ce-ar fi dacă am face un studiu de caz în Rusia? Măcar ai noştri mai bagă o caisată, o vişinată, un vin, nu vodcă,vodcă şi iar vodcă!
Ce să zic?! Felicitări celor care au făcut reportajul. Au găsit cei mai reprezentativi beţivi şi i-au filmat! Bravo!...Că tot vorbeam acum ceva timp de brandul nostru de ţară...La hoţi, cerşetori şi alte cele mai putem adăuga şi beţivi!
Deci România te iubim în stilul "Cine-a pus cârciuma-n drum!"...
Cum să creăm un brand de ţară remarcabil când noi promovăm prostia, întreţinem isteria şi pe deasupra mai uităm şi cultura sau limba natală când plecăm din România?

Între timp asta promovăm:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu