"Lumea e, poate, schiţa rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, ruşinat de execuţia deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producţia confuză a unei divinităţi pensionate şi senile, care a şi murit." David Hume


Lumea în care trăim e o lume minunată în care nimic nu e ceea ce pare, "o cuşcă de nebuni" cum spunea Tommaso Campanella! Sper să vă trezească la realitate într-un mod optimist această incursiune!

Enjoy:)




sâmbătă, 14 mai 2011

Umor legal Part VII: Ei trăiesc printre noi!

Trăim într-o lume suprapopulată de...proşti! Parcă odată cu globalizarea s-a extins şi această "boală", rezultând mai mulţi "bolnavi" pe m2. Mda, ei trăiesc printre noi...Have fun!


1. Un tip a cumpărat un frigider nou. Ca să scape de cel vechi, l-a pus în faţa casei cu un carton pe care scria: "E gratis, dacă îl vrei, ia-l!".
4 zile a stat frigiderul acolo şi nimeni nici măcar nu s-a uitat la el. Tipul a realizat că oamenii erau neîncrezători, aşa că a decis să schimbe anunţul... "Frigider de vânzare: 100 dolari"
A doua zi cineva l-a furat!

Ei trăiesc printre noi!!!!

Fata pădurarului :)))

2. Într-o zi nişte prieteni megeau pe plajă, când cineva a tipat: "Uite o pasăre moartă!"... Cineva s-a uitat în sus, spre cer, şi a exclamat: "Unde, unde?"

Ei trăiesc printre noi!!!


3. În timp ce viziona o casă, un client a întrebat agentul imobiliar în ce direcţie este nordul, explicând că nu vrea ca soarele să îl trezească în fiecare dimineaţă. Agentul a replicat "Soarele răsare în nord?" Când i-a explicat că soarele răsare din est de ceva timp, acesta a dat din cap şi a spus: "Oh, nu prea ţin pasul cu lucrurile astea!"
Ei trăiesc printre noi!!!


4. O chelneriţă vorbea despre o arsură pe care o căpătase la sfârşitul săptămânii când mergea spre plajă cu maşina. A condus maşina decapotată, dar nu credea că se va arde, pentru că era în mers.

Ei trăiesc printre noi!!!

A nimerit-o!!!

5. O prietenă are un fel de cuţit în maşină, special pentru a tăia centura de siguranţă în caz că rămâne blocată din cauza unui accident. Îl ţine în portbagaj.

Ei trăiesc printre noi!!!

Munca în România!

6. Mergeam pe stradă cu un tip când am văzut o femeie cu un cercel în nas, de care era ataşat un lanţişor până la cercelul din ureche. Tipul a zis: "Nu se va rupe lanţul de fiecare dată când va întoarce capul?". A trebuit să-i explic că nasul şi urechea unei persoane rămân la aceeaşi distanţă una de cealaltă indiferent în ce direcţie va întoarce capul.

Ei trăiesc printre noi!!!

Românul la nevoie se descurcă!

7. Nu mi-am găsit bagajele în zona pentru bagaje din aeroport. Aşa că am mers la biroul bagaje pierdute şi i-am spus lucrătoarei că bagajele mele nu apăruseră. Ea a zâmbit calm şi mi-a spus să nu îmi fac griji deoarece ea este pregătită şi special instruită pentru a rezolva astfel de situaţii şi că sunt pe mâini bune cu ea. Apoi m-a întrebat: "Ca să începem cu începutul, avionul dumneavoastră a ajuns?"

Ei trăiesc printre noi!!!

Conectat cu lumea!

8. La o pizzerie o dată a venit un bărbat să comande o pizza mică la pachet. Părea să fie singur şi bucătarul l-a întrebat dacă doreşte să taie pizza în 4 sau în 6 felii. A stat şi s-a gândit un pic înainte să răspundă: "Lasă în 4 felii, nu cred că îmi este destul de foame să mănânc 6 felii.

Ei trăiesc printre noi!!!


9. Un student la medicină care efectua practică într-un centru de toxicologie a fost sunat la un moment dat de o doamnă foarte panicată care i-a spus că şi-a surprins fiica mâncând furnici. Studentul a liniştit-o, spunându-i că furnicile totuşi nu sunt toxice şi că nu este nevoie să o aducă pe fetiţă la spital.
Calmată, doamna i-a mai povestit că oricum luase măsuri, şi că-i dăduse copilului otravă pentru furnici, pentru a omorâ insectele pe care aceasta le înghiţise deja. A fost momentul în care studentul i-a spus s-o aducă imediat la spital…

Ei trăiesc printre noi!

Ăsta mai e şi din Vâlcea! Trist...

10. Ştire la radio: Un pasionat de bungee-jumping a sărit de la o distanţă de 30 de metri cu o coardă elastică de 60 de metri.
Da, ei trăiesc printre noi!



Aceastea sunt doar mici părţi ale vieţii reale. Sunt convinsă că în fiecare zi vă întâlniţi cu astfel de bolnavi, mai ales aici unde se pare că prostia e la ea acasă...


Foarte adevărată imagine!!!

Fan-club România:))


Naikies :))

Culmea corectitudinii!!!!



Dacă nu se merită să-ţi iei maşină, ia-ţi barcă!!!!

E bine că au cui să se adreseze extratereştrii!!!





Noul sediu Google Romania :))

Superman returns!!!:))

Bucătărie tradiţională!


Feriţi-vă! Stupidity is a choice!!!!!

P.S.
"Nu te pune cu prostul că are mintea odihnită!"


"Dacă prostia ar durea, multă lume ar urla!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu