"Lumea e, poate, schiţa rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, ruşinat de execuţia deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producţia confuză a unei divinităţi pensionate şi senile, care a şi murit." David Hume


Lumea în care trăim e o lume minunată în care nimic nu e ceea ce pare, "o cuşcă de nebuni" cum spunea Tommaso Campanella! Sper să vă trezească la realitate într-un mod optimist această incursiune!

Enjoy:)




marți, 15 noiembrie 2011

La Mall

Mall-urile precum şi afişările mondene la mall au devenit mai nou un sport naţional - în special pentru cei de la 15 la 20 şi ceva de ani. Dar o plimbare prin mall nu trebuie tratată cu superficialitate - cel puţin aşa am auzit :P. Cum trebuie pregătit un astfel de eveniment special? Take a look!

PENTRU EA

1. Plecarea în Mall se va pregăti cu cel puţin o lună înainte (asta pentru ca să ai timp să-ţi faci programarea la frizerie, pardon coiffeur).
2. Dacă la el materia de bază este GELUL la ea lucrurile se schimbă. Materia primă este: FONDUL DE TEN.
3. Freza: la sfârşitul acestui manual, în ANEXA 2, există cele 345678965 moduri clasice de aranja părul. Totodată în ANEXA 3 se găsesc câteva reproduceri din principale opere ale lui Brâncuşi, opere care vor fi luate ca model.
4. Machiajul: se va aborda stilul ” din găleată “. Pentru exemplificare vom face o aplicaţie cu fondul de ten (această substanţă vitală pentru noi). Se ia o găletă, goală, se umple 9/10 (adică aproape toată) cu “minunata substanţă”. Se introduce capul în găleată, se scutură de câteva ori până simţim că fondul de ten a prins un strat suficient gros (de la 5 cm în sus). Mai departe, se aplică machiajul. Culorile pentru machiaj vor fi cât mai stridente şi cu cât mai mult sclipici.
5. Hainele: cât mai mulate, cât mai scurte şi cât mai decoltate (chiar dacă nu ai ce să arăţi).De mare trecere se bucură hainele de şarpe roz şi vişiniu şi mov şi etc. Cizmele asortate din acelaşi şarpe. Ţinutele vor fi marca “Chef de chef” (”vezi Tv Acasă”).
6. Atitudine: cât mai scârbită de tot din jur, mai puţin de “SOARELE dimineţilor tale” . Vei sta cât mai agăţată de el. NU-l vei întrerupe că te va plesni şi nu vei putea acoperi nici cu zece kg de fond de ten.
7. Bijuterii (asta pentru că meriţi!): lanţişoarele, care se vor înfige în decolteu, numărul lor trebuie să depăşească cifra 5. Inele pe toate degetele (chiar şi pe degetele de la picioare).
8. Rujul se aplică în aceleaşi cantităţi ca şi fondul de ten, cu singură observaţie: că aplicarea rujului se va face cu trafaletul .
9. Parfumul în catităţi industriale. Îl puteţi cumpăra de la orice gură de metrou, de firmă să fie şi nu contează dacă e expirat şi faci de la el eczeme (se vindecă!).
10. Când ajungi la Mall poartă-te cât mai natural.
PENTRU EL

1. Plecarea în Mall se pregăteşte cu o săptămână înainte, aşa pentru a avea timp să aduni cele necesare unui look trăsnet.
2. Prietena va primi indicaţii clare în privinţa hainelor pe care le va purta.
3. Gelul de păr va fi cumpărat din timp, asta pentru a avea timp să încercaţi cele 300 de tipuri de gel care există. Se vor procura minim, subliniez minim 3 kg de materie primă (şi aici ne referim la cei fără pretenţii, pentru ceilalţi cantitatea poate creşte exponenţial).
4. Hainele - unul din subiectele cheie - vor fi obligatoriu hainele de duminică. Formula standard, deci care nu suportă nici o abatere, este:
-pantofi de lac, negri şi cu cataramă (se înţelege ultra-lăcuiţi);
-şosete albe, neapărat, şi opţional flauşate;
-pantaloni de costum, cât mai negri şi cât mai subţiri (indiferent de anotimp, lucru valabil şi pentru ochelarii de soare);
-puloverul cât mai roşu şi pe gât (asta pentru sezonul de iarnă). Aici mai adăugam un accesoriu indispenasabil: lanţul (din orice material) care se poartă, bineînţeles, peste pulover.
-opţional se va purta în mână o bluză de trening (de preferinţă din fâş de firmă).
5. Telefonul celular , purtat în mână tot timpul plimbării. Iar la masă se va expune într-un loc cât mai accesibil publicului. Caraceristica celularelor de mall este soneria dată la maxim. Se va vorbi la telefon foarte tare, lumea trebuie să ştie că eşti un tip cool.
6. Guma de mesatecat, va fi cât mai expusă, iar mestecarea ei va face foarte rapid. Gura va fi puţin întredeschisă.
7. Ghiulul, se poartă pe degetul mic şi constituie unul din obiectele absolut necesare.

8. Conversaţia: nu se vor aborda subiecte pentru care este necesar un coeficient de inteligenţă care se scrie cu trei cifre. Subiecte predilecte: maşini, maşini, maşini, adidaşi, bani, femei.
9. Maşina: bine văzuţi vor fi cei cu Jeepuri şi cu maşini tari (care se pot împrumuta de la tata sau eventual de la un vecin). Locul de parcare se va alege cu grijă, maşina, la fel ca telefonul, va fi cât mai expusă publicului. Cheile de la maşină se vor ţine în mână lângă telefon , niciodată în buzunar.
10. Când ajungi în mall poartă-te natural.
P.S. "Dacă eşti prea deschis la minte, s-ar putea să-ţi cadă creierul! "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu