"Lumea e, poate, schiţa rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, ruşinat de execuţia deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producţia confuză a unei divinităţi pensionate şi senile, care a şi murit." David Hume


Lumea în care trăim e o lume minunată în care nimic nu e ceea ce pare, "o cuşcă de nebuni" cum spunea Tommaso Campanella! Sper să vă trezească la realitate într-un mod optimist această incursiune!

Enjoy:)
marți, 28 mai 2013

Legi de-ale lui Murphy - editie revizuita din experienta

"Cand un barbat vrea ca femeia sa-l asculte, ea nu-l asculta. Cand el nu vrea ca ea sa asculte, ea e toata numai urechi. "
Gen El:"Azi la serviciu..."
Ea: "Aha...Sigur"(uitandu-se la telenovele)
 El: "Si a venit noua secretara bla,bla,bla"
Ea: "A? Cine? Ce-ai zis?Noua secretara? "

"Cu cat e o persoana mai speciala, cu atat e mai departe de tine." - Facebook relationships :))

"Daca o persoana nu are pe nimeni, exista un motiv." - Se poate ca motivul sa fie ca nu vrea? :)) Gen: "I see dumb people...."

"Nu te culca niciodata cu cineva mai nebun decat tine." - Cine stie ce l-o fi pus sa faca insa viata e scurta sa te plictisesti :)) Tot el zice si  : Nu incerca sa eviti tentatiile, caci – pe masura ce imbatranesti – incep ele sa te evite pe tine."Inainte sa-l gasesti pe printul fermecator, trebuie sa saruti multi broscoi. " - Printul Fermecator e cam depasit de situatie.Toti/Toate tind spre a fi sau avea printi cocalari :)) Am mai spus-o si o mai spun: mie-mi plac broastele (pe cale de disparitie e si mai bine!  :))

"Zambeste! Asta-i face pe oameni sa se intrebe la ce te gandesti! " - Oooo,da! Intotdeauna!!!"Cand se sting luminile, toate femeile sunt frumoase." - Murphy trebuia sa o cunoasca pe Ruby - electricianca sefa!

"Nu conteaza lungimea batului fermecat, ci magia din el. " - Magia e o iluzie, lungimea o realitate. Do the math! :)))

"E intotdeauna mai simplu sa gasesti pe cineva daca ai deja pe cineva. " - E ca atunci cand ai o inghetata da vrei sa gusti si din a vecinului.Normal ca te lasa sa gusti ca si el vrea sa o guste pe-a ta :))

"Exista intotdeauna o cale mai usoara de a face un lucru. Dar cand o cauti, n-o gasesti. " - Pune un lenes sa faca treaba si va gasi el calea cea mai usoara!

"Multe persoane pretind ca fac totul ca la carte, fara sa stie cine este autorul cartii, sau chiar despre ce carte este vorba. " - Nici macar cand este vorba de o carte de bucate nu se face totul "ca la carte" (Ex. MasterChef)

"Daca ajungi prea devreme, s-a amanat. Daca iti dai sufletul ca sa ajungi la timp, va trebui sa astepti. Daca intarzii, este prea tarziu." - Nu e cazul sa dezvolt.Toti ne-am confruntat cu asa ceva :))

"Orice este posibil daca nu stii despre ce vorbesti. " - As face o mica rectificare: Orice e posibil atata timp cat nu stii despre ce vorbesti.

"E mai bine sa fii vazut decat trecut cu vederea." - Cred ca in orice domeniu e mai bine asa :)

"Sexul este 1 din 9 motive pentru reincarnare. Celelalte 8 nu sunt importante." - Clar :))) Cred ca este unu dintre motivele  pentru care oamenii cred in reincarnare :))

"Daca ai dificultati in a alege dintre doua femei, intotdeauna o vei alege pe cea care este nepotrivita pentru tine." - Si pentru barbati se aplica :))"Toti credem in dragoste, dar  fiecare se intreaba daca ea exista!" - Asta cam asa e!


*desparti :))))


Un comentariu: