"Lumea e, poate, schiţa rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, ruşinat de execuţia deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producţia confuză a unei divinităţi pensionate şi senile, care a şi murit." David Hume


Lumea în care trăim e o lume minunată în care nimic nu e ceea ce pare, "o cuşcă de nebuni" cum spunea Tommaso Campanella! Sper să vă trezească la realitate într-un mod optimist această incursiune!

Enjoy:)




vineri, 25 mai 2012

Dragoste în termeni cyber

CLIENTUL întreabă:

Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 şi am observat că programul a lansat o opţiune subită Bebeluş 1.0 care ocupă mult spaţiu pe hard.
În instructiuni nu era nimic menţionat. Pe de altă parte, Nevasta 1.0 se autoinstalează în toate celelalte programe şi se lansează automat când deschid altă aplicaţie, împiedicându-i execuţia.
Aplicaţii ca Bere-între-prieteni 10.3, Duminica-la-fotbal 5.0 nu mai funcţionează. Uneori apare un virus - Soacra 1.0, care blochează sistemul sau face ca Nevasta 1.0 să se comporte total haotic.
Nu reuşesc să dezinstalez acest program şi devine insuportabil mai ales când încerc să lansez aplicaţia Duminica-de-dragoste 3.0.
Se pare că şi alte fişiere sunt virusate. De ex.: c:/Sex__sâmbătă_dimineaţa.exe nu mai funcţioneaza deloc.
Am vrut să revin la programul anterior Logodnica 7.0 dar procesul de dezinstalare al programului actual, Nevasta 1.0 mi se pare complicat, iar riscurile pentru sistem sunt mari mai ales pentru Bebeluş 1.0, care chiar îmi place.
Mă puteţi ajuta?

Un utilizator disperat.


OPERATORUL:

Dragă client,

Nemulţumirea Dvs. este frecventă printre utilizatori dar ea se datorează unei greşeli primare de concepţie. Mulţi utilizatori trec de la orice versiune Logodnica X.0 la Nevasta 1.0 cu speranţa falsă că Nevasta 1.0 nu este decât un program de divertisment şi utilităţi. Dar, în realitate, este vorba de mult mai mult de atât: Nevasta 1.0 este un Operating System complet creat ca să controleze toate aplicaţiile dvs. Este aproape imposibil să dezinstalaţi Nevasta 1.0 şi să reveniţi la Logodnica X.0 întrucât există sisteme virusate care fac ca şi acesta să se comporte precum Nevasta 1.0, deci nu aveţi nimic de câştigat. Aceeaşi problemă şi cu Soacra X.0. Acesta e un program mai vechi din care derivă Nevasta 1.0 şi comportă multe probleme de compatibilitate. Cu puţin noroc, sfârşeşte prin a fi victima unui virus şi dispare în câţiva ani. Unii utilizatori au încercat să formateze tot modulul şi să instaleze programul Iubita+Nevasta 2.0 dar asta le-a creat şi mai mari probleme (a se citi notiţa de prevenire "Pensie alimentară" şi "Custodia copiilor"). Dacă instalaţi Iubita 8.0 nu încercaţi să treceţi la Nevasta 2.0 pentru că problemele vor fi chiar mai mari decât cele cu Nevasta 1.0. Chiar dacă există şi versiuni Nevasta 3.0 şi Nevasta 4.0, acestea sunt rezervate specialiştilor şi având un preţ ridicat nu le recomandăm.

Dacă sistemul cade, vă recomandăm Celibat 1.0 dar ideal este să păstraţi Nevasta 1.0 şi să învăţaţi programul cât mai bine posibil întrucât este foarte sensibil la anumite comenzi şi reacţionează rău la erori de instalare. Aşadar, orice eroare apărută va fi considerată ca provenind din partea Dvs. şi trebuie să v-o asumaţi. Vă sfătuim să activaţi aplicaţiile C:/Scuze/Scuze.exe.

Evitaţi utilizarea tastelor ESC şi SUPPR care necesită ulterior C:/Scuze /flori.exe. Pentru o mai bună utilizare, vă sfătuim să cumpăraţi şi pack-ul Bijuterii 3.0, Vacanţe 5.1.
Optiunile Da_draga_mea 2.7 şi Ai_dreptate_iubire 4.5 sunt indispensabile. Nu instalaţi sub nici o formă Secretară_blondă_în_fusta_mini 2.0, O_prietenă 3.1. Aceste programe sunt incompatibile cu Nevasta 1.0 şi pot distruge sistemul. Funcţia c:/Sex__sâmbătă_dimineaţa.exe se va activa odată cu c:/Colier_cu_diamante.exe.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu