"Lumea e, poate, schiţa rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, ruşinat de execuţia deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producţia confuză a unei divinităţi pensionate şi senile, care a şi murit." David Hume


Lumea în care trăim e o lume minunată în care nimic nu e ceea ce pare, "o cuşcă de nebuni" cum spunea Tommaso Campanella! Sper să vă trezească la realitate într-un mod optimist această incursiune!

Enjoy:)




miercuri, 7 decembrie 2011

2012 - Tarife bisericeşti

Odată cu începerea unui nou, aşa cum ne-am obişnuit şi în anii anteriori, comercianţii îşi vor modifica preţurile astfel încât să ne obişnuiască cu răul de la bun început. Dar se pare că nu doar comercianţii, sau şi cel la care mă refer eu se ocupă tot cu un fel de comerţ? Nu m-ar mira! Mai ales că am ajuns la concluzia că e bine să faci ce zice popa şi nu ce face popa, pentru că dacă ai face ce fac popii mai nou s-ar putea să deveniţi colegi de celulă.
Aşadar, noile tarife bisericeşti în 2012:





Se pare că şi aceştia o să treacă la folosirea monedei euro, că doar suntem stat european. Aşa că pregătiţi-vă cu cel puţin 100 de euro pentru un botez - asta dacă nu aveţi un copil supraponderal sau dorţi şi un pic de topping la mir, cel puţin 2000 de euro dacă vă găsesc dracii şi vreţi ca cineva să-i găsescă şi pe ei, apoi încă 500-800 de euro dacă vreţi să umblaţi într-o maşină sfinţită sau peste 1000 dacă vreţi să locuiţi într-o casă ferită de rele.
La comandă puteţi avea parte de o slujbă cu sfârşit optimist la doar 100 de euro sau doar cu sfârşit la 80 de euro - deci optimismul nu costă decât 20 de euro. Şi ca să fiţi împăcaţi cu eul (liric că doar românii sunt poeţi) vă puteţi spovedi cu doar 30/40/50 de euro - depinde de câte păcate aveţi de povestit sau împărtăşi la 80 de euro, asta dacă nu vreţi să vă împărtăşiţi o dată şi bine la doar 100 de euro, la care se adaugă taxa lichidului cu care doriţi să fiţi împărtăşiţi. Şi cele mai importante - înmormântările vor începe de la preţul de 500 de euro ajungând până la 800 şi ceva de euro, depinde de menţiunile aferente.
Aşa că pregătiţi-vă bine pentru îngrijirea sufletului că o să ajungă să coste mai mult să mori decât să supravieţuieşti! :D

O zi excelentă indiferent de condiţiile meteo!!! :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu