"Lumea e, poate, schiţa rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, ruşinat de execuţia deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producţia confuză a unei divinităţi pensionate şi senile, care a şi murit." David Hume


Lumea în care trăim e o lume minunată în care nimic nu e ceea ce pare, "o cuşcă de nebuni" cum spunea Tommaso Campanella! Sper să vă trezească la realitate într-un mod optimist această incursiune!

Enjoy:)




marți, 13 noiembrie 2012

6 termeni fatali folositi de femei in conversatii

E arhicunoscut faptul ca femeile una spun, alta gandesc si in principiu alta fac. Eu stiu sigur. Ce vrem? Nici noi nu stim ce vrem, dar le vrem acum! :))
Femeile de multe ori spun un lucru dar cu predictie pentru actiunile viitoare in ceea ce priveste de regula barbatii cu care au de-a face. Care sunt termenii folositi de femei in conversatii care au conotatii "fatale" pentru barbati? Check it out!

1. BINE! - termen folosit de femei pentru finalizarea unor conversatii in care e convinsa ca are sigur dreptate si tu ar trebui sa taci din gura.

2. NIMIC - inseamna ceva neaparat si ar trebui sa fii ingrijorat.

3. HAI! FA-O! - Atentie!! E o provocare nu o permisiune! Sa nu pici in capcana!

4. IN FINE! - modalitatea femei de a-ti zice "du-te-n ......."

5. E, LASA CA E BINE - NU,nu e!Se gandeste cum sa te faca sa platesti pentru asta mai tarziu.

6. CE!?! - sub aceasta forma nu este o intrebare. A auzit tot ce-ai zis dar iti mai da o sansa sa te razgandesti!

TERMEN BONUS: WOW!/ MAMAA!/ PFFF! - acestea nu sunt complimente.E uimita cum o singura persoana poate depasi limitele prostiei. 

Asa ca...aveti grija ce si cum faceti sau spuneti! 

O seara buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu