"Lumea e, poate, schiţa rudimentară a vreunui zeu copilăros, care a abandonat-o la jumătate, ruşinat de execuţia deficientă; e opera unui zeu subaltern, de care zeii superiori se amuză; este producţia confuză a unei divinităţi pensionate şi senile, care a şi murit." David Hume


Lumea în care trăim e o lume minunată în care nimic nu e ceea ce pare, "o cuşcă de nebuni" cum spunea Tommaso Campanella! Sper să vă trezească la realitate într-un mod optimist această incursiune!

Enjoy:)




vineri, 8 iulie 2011

Testul priorităţilor

Dacă nu vă puteţi decide în privinţa priorităţlor în viaţă, încercaţi testul acesta destul de interesant care poate vă dă şi o mânăde ajutor.Vă ia maxim 2 minute.

5 lucruri care necesită atenţia ta se întâmplă simultan:

1 - sună telefonul
2 - plânge copilul
3 - sună cineva la uşă
4 - ai lăsat rufele la uscat afară şi a început să plouă
5 - nu ai închis robinetul în bucătărie şi a început să curgă apă pe jos





În ce ordine vei rezolva aceste probleme? Notează-ţi ordinea pe o hârtie şi vezi ce decizie ai luat. Rezultatele sunt foarte interesante, deoarece fiecare din cele 5 probleme reprezintă ceva din viaţa ta. După ce te-ai hotărât, mergi în josul paginii să vezi ce reprezintă.































Ordinea pe care ai ales-o reprezintă priorităţile tale în viaţă. De curiozitate, cine s-a decis să oprească robinetul primul? :))



1 - telefonul: munca
2 - copilul: familia
3 - uşa: prietenii
4 - rufele: banii
5 - robinetul: sexul

P.S. Am închis robinetul din prima:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu